Klubkártya szabályzat

Ki jogosult Baba-mama Infó Klubkártyára?Klubkártya azon olvasóinknak jár, akik a www.babamama.info bármely al-weboldalán regisztráltak/feliratkoztak hírlevelünkre.
Al-weboldal például: www.siofok.babamama.info
vagy www.ujbuda.babamama.info 
klubkartya

Hol és mikor veheted át a Klubkártyádat?
Hol? A Klubkártyádat abban a városban/kerületben/területen veheted át, ahol regisztráltál. Ez azt jelenti, ha a siofok.babamama.info oldalon regisztráltál, akkor kizárólag a siófoki oldalunkon megjelölt Átvevőponton veheted át a kártyát!
Mikor? A regisztrációd napját követő hét hétfőjétől. A regisztrációdnak az adott hét vasárnap 18h-ig meg kell történni, ellenkező esetben egy héttel később veheted át a kártyád.

Mire jó a Klubkártya?
A Klubkártya birtokosai kedvezményesen vásárolhatnak vagy vehetnek igénybe szolgáltatásokat partnereinknél.

Hol használhatod fel?
A helyi elfogadóhelyek listáját a Klubkártya/ Elfogadóhelyek menüpont alatt találod.
A Klubkártyádat országosan felhasználhatod, bármely Elfogadóhelyen.
Pl.: Ha a siófoki oldalunkon regisztráltál, akkor a siófoki és az ország többi településén lévő  (pl.Budapest) elfogadóhelyeken is fel tudod használni kártyádat. (Nézd meg a siofok.babamama.info oldalon, illetve a többi weboldalunkon az elfogadóhelyek listáját.)

Klubkártya érvényesítése
Az érvényes Klubkártyán szerepelnie kell a NÉVnek, az ÉRVÉNYESSÉG DÁTUMÁnak és a kártya hátoldalán az ÁTVEVŐPONT vagy a BABA-MAMA INFÓ PECSÉTjének
Bármelyik hiányzik a kártyáról, az Elfogadóhelynek nem kötelessége érvényesíteni a kedvezményt!

Meddig érvényes a Klubkártya?
3 évig érvényes, az átvétel dátumától számítva. Az érvényesség dátuma a kártya hátoldalán szerepel.

Mit tegyél, ha a Klubkártya érvényessége lejárt?
Azon a területen, ahol regisztráltál, az Átvevőponton átveheted az új kártyádat- ha még regisztrált olvasónk vagy, tehát ne iratkozz le hírlevelünkről!

Mit tegyél, ha elveszítetted a kártyádat?
Írj az info@babamama.info címre. írd meg, melyik oldalon regisztráltál, neved, e-mail címed, születési dátumod, és hol vetted át a kártyádat.