Klubkártya elfogadóhelyek Siófokon

Siófokon és a környékén az alábbi helyeken tudsz kedvezményesen vásárolni, illetve szolgáltatást igénybe venni, ha felmutatod névre szóló Babamama.info Klubkártyádat.

Babamama.info Klubkártyádat mindig vásárlás előtt vagy a szolgáltatás igénybevétele előtt mutasd be! Ha arra vagy kíváncsi, hogyan tudsz Babamama.info Klubkártyát igényelni, kattints ide! Ha van olyan üzlet/szolgáltató amit/akit szívesen látnál az elfogadóhelyek között, írd meg nekünk a siofok.babamama.info@freemail.hu címre.

 

plázatextil1

Pláza Lakástextil

Sió Pláza Siófok, Fő tér 6. Nyitva: Minden nap 9.00-18.00
Telefon 06-20/474-8581; 84/506-604 E-mail: plazalakastextil@bliksio.hu

Kedvezmény: 10.000 ft feletti vásárlás esetén a számla végösszegéből 5% kedvezmény. (A kedvezmény akciós termékekre nem vonatkozik. )
www.sioplaza-lakastextil.hu

 

 

Balassa_szalonjo

Balassa Szalon

Siófok Fő tér 10/b 
Telefon: 06-30/310-6212; 84/311-781; E-mail: info@balassaszalon.hu

Kedvezmény: 10% a számla végösszegéből, VAGY családi hajvágás esetén (Anya+Apa+1Gyerek), a gyerek hajvágás ajándék.
www.balassaszalon.hu

 

 

 

 

Együttműködésünk alapjai:Amennyiben Siófokon van /baba-mama témájú/ vállalkozása, tetszik a honlapunk és szeretné növelni a forgalmát azáltal, hogy Babamama Info Klubkártya Elfogadó hely lesz, kérem, olvasson tovább!

-rendelkezik siófoki, vagy környékbeli (Balatonaliga, Balatonszabadi, Siójut, Ádánd, Ságvár, Kiliti, Zamárdi) irodával, üzlethelyiséggel vagy bolttal;
-a siofok.babamama.info honlapon hirdetőként szerepel;
-Klubkártyával rendelkező olvasóinknak előre meghatározott módon kedvezményt ad termékei illetve szolgáltatásai árából (pl. 10% kedvezmény minden nem akciós termékre).

További információt a következő elérhetőségeken kérhet:

Frittmanné Neisz Lilla 70 7775313
siofok.babamama.info@freemail.hu