Fülbelövés újszülött kortól

fulbelovesekszerekBlomdahl fülbelövés újszülött kortól!

Szinte fájdalommentes, gyors és kíméletes füllyukasztás, amely segít elkerülni a fémallergia kialakulását!

Miért Blomdahl márkájú legyen gyermeke első fülbevalója?

A babák fülbelövésére már több mint 10 éve sikeresen alkalmazzuk a professzionális, Blomdahl orvosi fülbelövő készüléket.

Alapanyagok- Kiemelt gondoskodás a gyermekek részére!

A Blomdahl módszerrel történő orvosi lyukasztás és a Blomdahl ékszerek bizonyítottan bőrbarátok és egészségesek!

fulbeloveslogoAz ékszerek nem okoznak allergiát és gyulladást sem! A fülbevalók kizárólag minőségi, orvosi alapanyagokból készültek. Ezeket az anyagokat a szervezet allergiás reakció nélkül képes befogadni. Még az aranyra és egyéb fémekre allergiás személyek is tünetmentesen viselhetik. Azok az allergiában szenvedő személyek, akik kipróbálták a Blomdahl ékszereit, azt tapasztalták, hogy hosszú idő óta először, végre problémamentesen tudnak fülbevalót viselni.

A termékeink és módszereink is úgy lettek megtervezve, hogy a lyukasztás során megvédjenek a fertőzések ellen. Az ékszerek alakja, vastagsága, hossza svéd orvosok segítségével lett kifejlesztve, tesztelve a biztonságos és szakszerű füllyukasztás valamint a problémamentes gyógyulás érdekében!

A lyukasztáshoz használt ékszer egy steril, eldobható kazettában helyezkedik el. Az Ön/gyermeke bőre az első, amivel a csomagolás felbontása után az ékszer érintkezik, a lyukasztás során egyáltalán nem érünk a fülbevalóhoz. Az ékszer végét a készülék maga pattintja rá a fülbevaló szárára. A fülbelövést követően a fül nem vérzik.

fulbeloves3 csecsemofulbeloves3 csecsemofulbeloves2
blomdahlbaba fulbeloves2 csecsemofulbeloves

A fülbevalók a gyógyulási időszakban nem igényelnek forgatást (ellentétben a hagyományos fülbevalók többségével).

A Blomdahl fülbevalók nemcsak egészségesek, de szépek is. Mindegyik ékszer Swarovski kristállyal illetve gyönggyel díszített. A tizenkét kristálylap drágakövekhez és gyémántokhoz hasonlóan tükrözi és töri meg a fényt.

Egyedülálló fülbevaló vég a Blomdahl fejlesztésében

A speciális fülbevaló vég a gyermekek kényelmén túl egészségügyi, orvosi célokat is szolgál.

A fülbevalót lezáró vég egyedülálló, orvosi műanyag, pillangós-patentos. A szár végén nincs éles pont, a pillangós vég azt teljesen bekapszulázza, lezárja. Ennek köszönhetően a fülbevaló szára még véletlenül sem tudja megnyomni, megszúrni a baba fülét alváskor, szopizáskor. A vég stabilan rögzül a szár végén, nem szorul rá a frissen lyukasztott fülre. Engedi, hogy a levegő szabadon áramoljon a seb körül, így a gyógyulást felgyorsítja. Nagyon könnyű, a fülbevalót a belövés pozíciójában tartja, nem húzza hátra.

Hangos?
A modern készüléknek már nincs olyan nagy hangja, mint a régi típusú füllyukasztó pisztolyok többségének. A Blomdahl fülbelövő készülék a lehető leggyorsabban, kíméletesen lyukaszt. A kazetta soha nem ragad be, nem szorul rá a fülre.

A fülbevalók súlya
A Blomdahl lyukasztáshoz használt ékszerei hihetetlenül könnyűek! Az orvosi plastic fülbevalók súlya mindössze 0,1 gramm, a Blomdahl orvosi titán ékszereké 0,24 gramm. A „nagy” súlyú fülbevalók lehúzhatják, megnyújthatják a lyukat, elnehezíthetik a fület, így esztétikai szempontból kifogásolható látvány kialakulásához is vezethetnek. A súly tehát nagyon fontos, főleg a gyermekeknél.

 

Miért nem ajánljuk, hogy a gyermek a gyógyulási időszakban aranyat viseljen?

Ha a gyógyulási időszakban a frissen lőtt lyuk nikkel (vagy egyéb allergizáló például palládium, kobalt, arany) tartalmú anyaggal érintkezik, az a fémallergia kialakulásához vezethet. A Blomdahl kiemelt figyelmet szentel arra, hogy csak a legbiztonságosabb, a gyógyászatban is sikeresen alkalmazott alapanyagokat (orvosi titánt és plasticot) használja.

UtskriftOrvosi, svéd minőség, de megfizethető áron!

Országos hálózatunk folyamatosan bővül. A Blomdahl fülbelövés nagyon sok településen házhoz történő kiszállással is elérhető. Jelenlegi akciónk keretében Budapest összes kerületébe ingyenes a kiszállás.

Weboldal: www.blomdahl.hu Facebook: www.facebook.com/blomdahlfulbeloves
Telefon: 06-70-668-1215
E-mail: orvosifulbeloves@gmail.com
BMI kedvezmény mértéke 5%, amennyiben olvasónk interneten keresztül rendel Blomdahl hordható DIVAT ékszert (Tehát nem a belövésre szolgáló ékszert!!)